КОД предлага съкратените да получават пари от НОИ още на

...
КОД предлага съкратените да получават пари от НОИ още на
Коментари Харесай

Москов предлага държавата да плаща на съкратените веднага

КОД предлага съкратените да получават пари от Национален осигурителен институт още на петия ден след предизвестието. Работодателите няма да дължат една заплата и осигуровки за първия месец. Поема ги страната. Това ще важи единствено, когато страната затваря предприятието поради зараза. Това оповестиха от партията

Пандемията от ковид се отразява извънредно отрицателно на икономическото развиване на страната. Въведените противоепидемични ограничения доведоха до затварянето и преустановяването на активността на голям брой търговски обекти. Непредвидимостта на разрастването на пандемията и продължителността на противоепидемичните ограничения слагат пред съществено тестване стопанската система ни. Това ни стимулира да предложим допълнение в Закона за ограниченията и дейностите по време на изключителното състояние, оповестено с решение на Народното събрание от 13 март 2020г., с които да бъде подсилен българския бизнес в този сложен миг.

Пандемията и подхванатите за оправянето със болестта ограничения слагат обществото ни пред непознати досега проблеми, на които настоящото законодателство не дава отговор съответно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР