Кocмичecĸaтa ĸoмпaния ЅрасеХ, coбcтвeнocт нa aмepиĸaнcĸия пpeдпpиeмaч Илoн Mъcĸ, ce

...
Кocмичecĸaтa ĸoмпaния ЅрасеХ, coбcтвeнocт нa aмepиĸaнcĸия пpeдпpиeмaч Илoн Mъcĸ, ce
Коментари Харесай

Илон Мъск праща първия турист на Луната

Кocмичecĸaтa ĸoмпaния ЅрасеХ, coбcтвeнocт нa aмepиĸaнcĸия пpeдпpиeмaч Илoн Mъcĸ, ce гoтви дa изпpaти пъpвия тypиcт нe пpocтo в Kocмoca, нo нa Лyнaтa. Oт pъĸoвoдcтвoтo ѝ пocoчвaт, чe вeчe ca пoдпиcaли дoгoвop c пъpвият ĸaндидaт дa oбиĸoли cпътниĸa нa Зeмятa, написа hicomm.bg.

В известието се показва още, че до момента на Луната са стъпвали единствено 24 индивида и никой не е бил там от последната задача на " Аполо " през 1972 година Очаква се спомагателна информация и повече детайлности да бъдат оповестени в понеделник.

Мъск разгласи още през 2017 година, че ще изпрати в космоса двама неназовани пасажери, само че по-късно призна, че изявлението е било преждевременно. Така самоличността на клиента ще бъде разкрита на 17 септември, разгласи Space Exploration Technologies в обява в Twitter. Мъск загатна националността на клиента, поставяйки флага на Япония в известие в Twitter в отговор на спекулациите, че създателят на компанията ще бъде първият пътник.

SpaceX на Мъск и Virgin Galactic на Ричард Брансън са измежду фирмите, които се пробват да разпространяват галактическите пътувания. През юли милиардерът Брансън съобщи, че се надява да отлети с галактическия си транспортен съд в космоса до края на тази година. Този месец SpaceX сполучливо пусна спътник от Флорида, което е 16-ата задача на компанията за 2018 година / Трафик Нюз

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР