Кобрата: Ще дам всичко от себе си за победата"Трябва да

...
Кобрата: Ще дам всичко от себе си за победата"Трябва да
Коментари Харесай

Кобрата: Ще дам всичко от себе си за победата

Кобрата: Ще дам всичко от себе си за успеха
"Трябва да победя, за което ще дам всичко от себе си, с цел да развеселявам българската аудитория, тъй като тя е невероятна и знаете, че постоянно ме поддържа на всички места по света, още повече в България", съобщи Кубрат Пулев преди конфликта си в тежка категория с Хюи Фюри на 27 октомври в зала "Арена Армеец", съобщи кореспондент на БГНЕС. Двамата боксьори се изправят един против различен за позицията на формален кандидат за пояса на Международната боксова федерация (IBF), който сега е владеене на Антъни Джошуа.

"Според мен следва такава вечер, която до момента не е правена в България. Това е доста сериозен мач на международно равнище, съперникът не веднъж споделих, че в действителност е доста сериозен. Отделно има и други интернационалните мачове, които ще бъдат на доста огромно равнище. За страдание, боксът в България не е развъртян дотам, че всички хора да схващат от бокс, както от футбол, само че аз мисля, че ще следят едни зрелищни мачове и прекрасен театър, боксово шоу", сподели Пулев на формалната конференция преди мача в събота.

"За моя мач няма какво да кажа, подготвили сме се крепко, съсредоточено, целеустремено, дисциплинирано. Смятам, че годините, през които съм бил по международните кръгове, са ме довели до днешния ден, когато имам задоволително опит и съм човек, който не се предава. Постоянство и работа, това правихме през последните три месеца с моя треньор и целия екип. Смятам, че самата вечер си е вечер, залата ще бъде цялостна 100 %, само че би трябвало и да победя, за което ще дам всичко от себе си, с цел да развеселявам българската аудитория, тъй като тя е невероятна и знаете, че постоянно ме поддържа на всички места по света, още повече в България", добави Кобрата.

Треньорът на Пулев Ули Венгер разкри, че е решил да продължи да работи с българския боксьор след раздялата му със Зауерланд, защото е уверен, че той може да стане международен първенец в тежка категория. "Аз знам какъв брой е зрял сега Кубрат в това, което прави. Искам да подчертая още един път, че това е голяма отговорност освен за него, само че и за мен като треньор. Аз като Ули Вегнер нямаше да остана с него и нямаше да работя по метода, по който работя с него, в случай че не имах вяра в това, че той ще успее, 100 %, че той ще завоюва международната купа за България", разяснява германецът.

"Като негов треньор мога да кажа, че той е извънредно добре квалифициран. Той мина през разнообразни стадии на своята подготовка, той е достигнал до стадий, в който е изцяло подготвен да завоюва това предизвикателство. Ние сме създали всичко допустимо като негов екип, това се видя през вчерашния ден и на тренировката, че е изключителна поддръжката на хората, които бяха там. Всички предпоставки са налице", добави той.

Галавечерта в "Арена Армеец" в събота стартира в 19:30 часа, като преди мача на Кобрата и Фюри ще има други девет дуела, в това число и на брата на Кубрат - Тервел, който ще се бие за купата на Европейския съюз в полутежка категория. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР