Коби Брайънт ще бъде приет в Залата на славата на

...
Коби Брайънт ще бъде приет в Залата на славата на
Коментари Харесай

Коби Брайънт в Залата на славата още тази година

Коби Брайънт ще бъде признат в " Залата на славата " на Националната баскетболна асоциация в Спрингфийлд, Масачузетс още през тази година, заяви журналистът Шамс Чарания от уеб страницата The Athletic, цитирайки ръководителя на Борда на шефовете на " залата " Джери Коланджело.

" Коби ще бъде признат още при първото гласоподаване. Очаквам това да бъде най-знаменитата година за " Залата на славата ", защото в този клас са още Тим Дънкан и Кевин Гарнет. Коби ще почетен по метода, по който заслужава ", сподели Коланджело.
 Гард на Лейкърс скърби за Коби пред неговия втори дом
Гард на Лейкърс скърби за Коби пред неговия втори дом

Куин Куук бе видян измежду почитателите пред " Стейпълс Сентър "

Коби Брайънт почина в неделя в злополука с хеликоптер в покрайнините на Лос Анджелис дружно с 13-годишната си щерка и още седем души. Той бе 41-годишен.

В края на 2019 година Брайънт бе номиниран измежду претендентите за място в " Залата на славата " през 2020 година. Освен имената на Дънкан и Гарнет, в листата личат и тези на Крис Бош, Шон Мериън, Майкъл Финли, Марк Ийтън, Бък Уилямс, Тони Кукоч, Беки Хамън, Суин Кеш и Тамика Кечингс. Имената на финалистите за място в " Залата на славата " ще бъдат оповестени на 14 февруари по време на " Звездния уикенд ", а кои от тях ще получат място в пантеона на баскетболното великолепие ще стане ясно при започване на април. Тържествената гала е планувана за 29 август 2020 година.
 Реал (Мадрид) уважи великия Коби Брайънт
Реал (Мадрид) уважи великия Коби Брайънт

Баскетболната легенда умря в катастрофа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР