Коби Брайънт ще бъде приет в Залата на славата на

...
Коби Брайънт ще бъде приет в Залата на славата на
Коментари Харесай

Коби Брайънт ще бъде приет в Залата на славата още тази година

Коби Брайънт ще бъде признат в " Залата на славата " на Националната баскетболна асоциация в Спрингфийлд, Масачузетс още през тази година, заяви журналистът Шамс Чарания от уеб страницата " The Athletic ", цитирайки ръководителя на Борда на шефовете на " залата " Джери Коланджело.
 IN MEMORIAM: Коби Брайънт (1978-2020) @@@

" Коби ще бъде признат още при първото гласоподаване. Очаквам това да бъде най-знаменитата година за " Залата на славата ", защото в този клас са още Тим Дънкан и Кевин Гарнет. Коби ще почетен по метода, по който заслужава ", сподели Коланджело.
 IN MEMORIAM: Коби Брайънт (1978-2020) @@@

Коби Брайънт почина в неделя в злополука с хеликоптер в покрайнините на Лос Анджелис дружно с 13-годишната си щерка и още седем души. Той бе 41-годишен. В края на 2019 година Брайънт бе номиниран измежду претендентите за място в " Залата на славата " през 2020 година.
 IN MEMORIAM: Коби Брайънт (1978-2020) @@@

Освен имената на Дънкан и Гарнет, в листата личат и тези на Крис Бош, Шон Мериън, Майкъл Финли, Марк Ийтън, Бък Уилямс, Тони Кукоч, Беки Хамън, Суин Кеш и Тамика Кечингс. Имената на финалистите за място в " Залата на славата " ще бъдат оповестени на 14 февруари по време на " Звездния уикенд ", а кои от тях ще получат място в пантеона на баскетболното великолепие ще стане ясно при започване на април. Тържествената гала е планувана за 29 август 2020 година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР