Коби Брайънт даде мнението си относно ситуацията в световния баскетбол,

...
Коби Брайънт даде мнението си относно ситуацията в световния баскетбол,
Коментари Харесай

Коби Брайънт: Останалите отбори настигнаха САЩ

Коби Брайънт даде мнението си по отношение на обстановката в международния баскетбол, откакто Съединени американски щати не съумя да извърши задачата си, завършвайки на седмо място на Мондиал 2019 в Китай. Двукратният олимпийски първенец, който е един от посланиците на тазгодишния шампионат, изрази мнение, че останалите тимове към този момент са настигнали американците и това не би трябвало да изненадва никого.

“Вече не става дума за това, че останалата част от тимовете са настигнали Съединени американски щати. Това не е изненада, а е реалност от известно време. Вече сме на този стадий, в който ще има загуби за нас, само че ще има и победи. Просто нещата се случват така”, съобщи Брайънт, който по този начин и не игра за родината си на международно състезание.
“Спомням си, че през 2008 година се нуждаехме от фантастична последна четвърт, с цел да победим Испания. А имахме в действителност добър тим. И все пак, испанците ни изтезаха до последно”, добави Коби, връщайки се над десетилетие обратно във времето - към триумфа на янките на Игрите в Пекин през 2008 година, откакто две години по-рано те бяха претърпяли неуспех на международното в Япония.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР