Коалицията ще устои. Още в началото знаехме с какво се

...
Коалицията ще устои. Още в началото знаехме с какво се
Коментари Харесай

Иван Димитров, ДБ: Коалицията върви изключително добре

" Коалицията ще устои. Още първоначално знаехме с какво се захващахме и какво ще бъде изправено пред нас. Даже смятам, че обединението върви извънредно добре – по-добре, в сравнение с чакахме в самото началото ", съобщи депутатът от " Демократична България " Иван Димитров в " Денят ON AIR ".

По думите му опозицията и медиите са отговорни за разпространяването на легендата, че " обединението ще се разпадне ".

" Електоратът на Българска социалистическа партия е проруски, обикновено е Нинова да се преценява. Да, Нинова съобщи, че ще си подаде оставката, в случай че се гласоподава военна помощ за Украйна. От Българска социалистическа партия са заявявали неведнъж, че няма да изоставен обединението и към сегашния миг няма нещо, което ще ги накара да изоставен обединението. Същото е ситуацията при " ИТН " (ИТН) ", увери Димитров пред Bulgaria ON AIR.

" Когато седнат двама индивида на една маса, от време на време единият приказва на " Вие ", другият псува – това е метод, по който Има Такъв Народ са решили, че би трябвало да осъществят своите политики и в действителност това, поради което, съгласно тях, са изпратени в Народното събрание. Но в последна сметка в обединението има диалози, диспути и разговор ", акцентира депутатът от Демократична България.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР