Коалицията се мята или влиза от епизод в епизод на

...
Коалицията се мята или влиза от епизод в епизод на
Коментари Харесай

Коалицията – между „Мисията невъзможна“ и „Умирай трудно“

Коалицията се мята или влиза от епизод в епизод на две продукции – първата е „Мисията невъзможна“, лута се сред един, втори, трети епизод на „Мисията невъзможна“, само че в същото време държавното управление държи под око и идната продукция – „Умирай трудно“ – 1,2,3. Нито една от тези задачи невъзможни не докара до пъкъла, до гибелта на обединението на този стадий. Това съобщи пред БНР социологът и шеф на „Алфа Рисърч“ Боряна Димитрова.

Според нея е доста допустимо далечният небосвод на обединението да са локалните избори следващата година.

По думи на Димитрова има два фактора за връщане на доверието в кабинета – първият е дали ще бъдат антиинфлационни, с цел да укротят растежа на цените, или хората ще бъдат в догонваща позиция.

Ако инфлацията не продължи да нараства с такива стремителни темпове, тогава можем да чакаме известно утешение у хората, известна предвидимост, счита социоложката.

Вторият аспект съгласно нея е конкретизирането на ограниченията – да вземем за пример двете цени за консумация на ток, вода и парно, какви ще бъдат лимитите на така наречен евтина цена и от кое място стартира по-скъпата.

Димитрова е на мнение, че в тези ограничения има запас, само че към момента техният сбит резултат както съгласно експертите, по този начин и съгласно публичното мнение остава неразбираем.

Димитрова уточни, че според последното изследване на „Алфа рисърч“ 71% са подготвени да вземат участие в стратегии за енергийно възобновяване на постройката, в която живеят, със споделено финансово съучастничество сред страната и притежателите.

„Не сегашният вид „Лего“ възобновяване. Над 80% от хората напълно не чакат единствено тези стратегии – някои са си сменили дограма, други са създали топлоизолация и виждаме тези здания вид „Лего“, разясни тя.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР