Коалицията Продължаваме промяната - Демократична България откри предизборната си кампания

...
Коалицията Продължаваме промяната - Демократична България откри предизборната си кампания
Коментари Харесай

Продължаваме промяната и Демократична България откриха кампанията си в Пловдив

Коалицията " Продължаваме промяната - Демократична България " откри предизборната си акция за 49-ото Народно заседание на площад " Централен " в Пловдив. Пред симпатизантите съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков очерта петте целта на обединението.

" Първо желаеме влизане в Шенген и в еврозоната още тази година.

Втората ни стъпка е да влагаме над 50 милиарда лв. в районите, с цел да се понижи разликата в приходите.

Трето - България да стане страна, в която приоритет са дребните и междинни ферми, с цел да не внася непозната продукция.

Четвърто - да имаме самостоятелна и евтина сила и еднакъв достъп до европейско обучение и опазване на здравето. Пето - всеки да има естествен европейски живот ", съобщи Петков от трибуната.

" Вярвам, че в случай че българите повярват на това, че зависи от тях, а не от политиците, в идващия парламент ще имаме 121 депутати ", добави Петков след откриването на акцията.

 Снимка: БТА

На болшинство в 49-ия парламент се надява и съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов.

" Днес сме се събрали, с цел да стартираме следващия поход да защитим свободата, да пусне тя по-дълбоки корени в нашия живот, в нашата страна. Днес аз съм доста благополучен да видя това обединяване, тъй като демократичната общественост в България, в която поколения наред бяха гаранти за посоката на развиване на нашата страна, че то ще върви напред, не обратно, че ще бъде самоуверено и ще гледа най-хубавите европейски хоризонти ", съобщи съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов.

 Снимка: БТА

" Тази демократична общественост е обединена и се трансформира в гравитационен център на от ден на ден дребни и огромни организации, групи, обособени жители. ", добави той.

Иванов уточни, че " тази акция е опция за всички нас ". " Много се приказва за страховете, за рисковете, за рецесиите, само че аз желая да ви кажа за другата страна на монетата. Пред нас, безусловно през идващите месеци, се откриват големи благоприятни условия. Огромни благоприятни условия капацитетът на България да се отключи, да се отприщи и да усетим за месеци, че страната се движи напред ", съобщи съпредседателят на Демократична България.

От обединението оповестиха, че са подкрепени от над 70 цивилен организации.

На откриването участваха кандидат-депутати в Пловдив и съдружни сътрудници, както и съпредседателите на Политическа партия Асен Василев и на Демократична България - Атанас Атанасов.

 Снимка: БТА
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР