Коалицията ПП-ДБ загуби подкрепа и сред западните дипломати в София.Това

...
Коалицията ПП-ДБ загуби подкрепа и сред западните дипломати в София.Това
Коментари Харесай

ФАЦ: Западните дипломати губят доверие в ПП-ДБ

" Коалицията " ПП-ДБ загуби поддръжка и измежду западните дипломати в София.


Това написа немският всекидневник „ Франкфуртер Алгемайне Цайтунг “ в разбор за политическата конюнктура в България.

" Не можеш да се държиш по този начин, като че ли имаш право да управляваш страната самичък с дял от към 20 % от гласовете ", споделя един от събеседниците на ФАЦ в София, обобщавайки мнението за " Продължаваме промяната ", което явно е много публикувано измежду дипломатическия корпус в българската столица.

Всъщност изследванията на публичното мнение от доста месеци насам демонстрират, че ГЕРБ остава най-популярната политическа партия в България. Последните данни на авторитетния институт " Алфа Рисърч " са от средата на март и демонстрират, че ГЕРБ е с рейтинг на известност от към 22,5%, тъкмо пред " Партията на смяната ", която е с съвсем 20%.

Една от разликите сред двете партии обаче е, че Борисов наподобява е приел нуждата от коалиция, до момента в който доста политици от " Продължаваме промяната " към момента се държат по този начин, като че ли има опция да ръководят без ГЕРБ. Окуражен и от относително положителните социологически рейтинги, Борисов наподобява е стигнал до извода, че нови избори ще му навредят по-малко. " Нека българските жители да решат посредством избори кой и по какъв начин да ръководи България ", се споделя в изказване на партията, публикувано след неуспеха на договарянията за обединяване. Това е, което ще се случи в този момент. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР