Коалицията от молчето е потрес. Хигиена нулева.Формално членуващите в Европейската

...
Коалицията от молчето е потрес. Хигиена нулева.Формално членуващите в Европейската
Коментари Харесай

Четворната коалиция от молчето е потрес, хигиена нулева. Комунисти и ченгета се сношават с розовия комсомол и мутрочалгата под взора на бащицата Румен Радев

Коалицията от молчето е шок. Хигиена нулева.

Формално членуващите в Европейската национална партия Демократична България договарят с сътрудници на Държавна сигурност и чугунени комунисти като Румен Гечев, Таско Ерменков, Иван Хиновски. Преговарят и с наказания условно Р. Овч., както и с прословутия министър на Орешарски Драго Стойнев.

Демократична България постоянно приказват за корупция и за грабежите на Борисов, само че какъв брой ли съгласно тях са откраднали от националния артикул гореспоменатите?

Едва ли ще получим логически отговор, келепирът е най-важното. " Дабълите " осъзнават, че при нови избори няма да помиришат Народно събрание и са подготвени на всичко, с цел да се примъкнат на софрата. Тяхно право, само че оттук насетне Христо Иванов и Атанас Атанасов нямат право да загатват правила, евроатлантизъм и народна власт.
свързани новини84035преди 9 часа85459преди 17 часа
Как ли се усещат гласоподавателите им, дали са окей да се сношават с Р. Овч., да речем? Госпожа Берберян и нейните прелестни дъщери, господин Джасим и останалите стожери на жълтопаветния морал?

Най-прав ще се окаже достолепният арбитър Лозан Панов, който от дълго време предизвести дясната общественост, че се готви колаборация с комунистите и ченгетата, само че думите му бяха признати като провокация и бързо-бързо бе отстранен от сектата.

А какво е това потвърденият закононарушител Кирил Петков да зове основния прокурор Гешев незабавно да си подава оставката, с цел да го " улеснял "? Цинизъм е прекомерно едва. По-скоро - самозабравата на безнаказаните.

Ако Гешев си беше на мястото, а прокуратурата не бе скопена, на господин Петков от дълго време трябваше да бъде повдигнато обвиняване за документно закононарушение. Но страната е в обстановка на разпад, правото е взломено със съдействието на новия бащица Румен Радев, тъй че напълно скоро България ще си има първият министър председател - нарушител.

Това пък въпреки това не е проблем за тези, които извадиха на бял свят канадските провинения на господин Петков - партията на Слави Трифонов.

Допреди месец-два Слави се кълнеше, че на никаква цена няма да се кооперира с измамници. Кирил Петков бе наименуван " изцяло недопустим за министър ". Асен Василев заведе дело против Тошко Йорданов, Политическа партия и Има Такъв Народ взаимно се упрекваха в низост, а в този момент...същият оня, байганьовският кяр е зачистил пристрастеностите и изчегъртал спомените.

Слави Трифонов изживява катарзис по отношение на Кирил Петков и Асен Василев по същата причина, заради която Демократична България изживява катарзис по отношение на Българска социалистическа партия и сътрудниците на Държавна сигурност. Делба на кокала. Плюс боязън, че при нов ексклузивен избор ще останат под чертата.

Задава се Четворна коалиция на опортюнизма и безсрамието, легендирани като " угриженост за хората ". Комунисти и кадесари, съединени със синия комсомол и розовия комсомол в комбина с мутрочалгата. Знаем от историята по какъв начин завършват сходни опити, знаем до какво води всяко присъединяване на Българска социалистическа партия във властта - Виденов, Тройната коалиция, Орешарски, банкови банкрути, улични митинги, чудовищна инфлация, безработица, интернационална изолираност...

Жалко, че непринудено избрахме да нямаме автомагистрали, стопански напредък и политическа предвидимост, единствено и единствено да доизпразним фантасмагоричните чекмеджета на Бойко Борисов.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР