Коалицията „Обединени патриоти“ ще продължи да е във висящ развод,

...
Коалицията „Обединени патриоти“ ще продължи да е във висящ развод,
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Коалицията „Обединени патриоти“ ще продължи да е във висящ развод

Коалицията „ Обединени патриоти “ ще продължи да е във провесен бракоразвод, до момента в който това не влезе в изострен прорез с разбиранията и програмата на НФСБ. Това сподели за „ Фокус “ депутатът от Оперативна програма и водач на НФСБ Валери Симеонов.

Той добави, че евентуално това време наближава.

Симеонов сподели, че е завел каузи против членове на Политическа партия „ Атака “ за уронване на престижа му, както персонален, по този начин и партиен. Симеонов сподели, че досега не си е разрешил да наскърбява водача на „ Атака “ и няма да го прави, тъй като това е под политическия му морал. "Лошо е, че ударите, които НФСБ получава, са от съдружен сътрудник, а не от опозиционна партия ".

Той разяснява предлагането на вицепремиера Красимир Каракачанов за вътрешни избори. „ Какво значи вътрешни избори? Как ще стане тази работа? Помните ли по какъв начин стартира неуспеха на Съюз на демократичните сили? За тези, които не помнят ще го направя. Беше тъкмо с такива вътрешни избори, които прерастнаха в конфликти по места, в провинцията и до физическа експанзия. В последна сметка това озлобление и предпочитание да се пласираш непременно, воден от нечистоплътни упоритости на партийни Бай Ганьовци, докара до тоталното разединение на Съюз на демократичните сили “, уточни той. Според Валери Симеонов надали това е задачата на Каракачанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР