Коалицията не е застрашена, защото оставката на вицепремиера Валери Симеонов

...
Коалицията не е застрашена, защото оставката на вицепремиера Валери Симеонов
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Коалицията не е застрашена

Коалицията не е застрашена, тъй като оставката на вицепремиера Валери Симеонов беше персонален акт, тя не е подадена под напън от премиера, уточни Десислава Атанасова, народен представител от ГЕРБ, в предаването „ Лице в лице” по bTV.

Дали ще има нова кандидатура за вицепремиер ще стане ясно след съдружен съвет Обединени патриоти – ГЕРБ, уточни още Атанасова. По думите й водачите на патриотите не престават да си вършат смешка с страната. „ Това са хора, които са поели задължения пред своите гласоподаватели, на първо място”, уточни още тя.
Волен Сидеров: Моята концепция не е за отдръпване на патриотите от ръководството Сидеров разговарял с Борисов за оставката на Каракачанов
Втора седмица имаме кворум и Българска социалистическа партия, Народното събрание работи и без тях, само че ми се коства редно да си покажат фишовете, тъй като получават заплати без да вървят на работа, разяснява още Атанасова.
Българска социалистическа партия няма да се записва в пленарна зала макар оставката на Симеонов Българска социалистическа партия изиска оставката на цялото държавно управление и предварителни парламентарни избори
Българска социалистическа партия декларират, че поддържат митинга за цените на горивата, а доколкото знам брачният партньор на Корнелия Нинова е началник на ценовата политика в „ Лукойл”. Опозиционна извънпарламентарна партия също декларира, че поддържа митингите, а водачът й е в директна родствена връзка с ръководителя на българската петролна и газова асоциация, означи още Десислава Атанасова от ГЕРБ.

За настояването на протестиращите за промяна на системата тя напомни, че ГЕРБ са били вносители на законопроект за мажоритарен избор, който е отритнат. „ Ние бяхме единствените, които поддържаха този законопроект за мажоритарния избор, бяхме вносители. Той касаеше освен мажоритарния избор на два тура, касаеше и понижаване на партийната дотация “, съобщи Атанасова. Тя напомни, че тогава и президентът Радев е бил срещу този избор.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР