Коалицията не е четворна, а петорна. Президентът Румен Радев е

...
Коалицията не е четворна, а петорна. Президентът Румен Радев е
Коментари Харесай

Нидал Алгафари: Коалицията не е четворна - президентът Румен Радев е петата колона в правителството

Коалицията не е четворна, а петорна. Президентът Румен Радев е петата в държавното управление. Той хвана силовите министерства, които ще държат информацията. Той ще може да се пробва да държи целия кабинет поради информацията, която ще получава. Но Кирил Петков и Асен Василев ще се опитат да се еманципират от него. Това сподели пред БНР експертът по връзки Нидал Алгафари.

Според него хората, които са дали своят вот за " Продължаваме промяната " и за Има Такъв Народ са едни и същи, които считат, че в обществото има липса на правдивост.

" И двете обединения въплъщават желанието за преборване на чувството за липса на правдивост. Хората си мислят, че кражбите в България са тези, които докарват до беднотия. Не, бедността в България е, тъй като малко произвеждаме. Но хубаво се приказва, има уши, които желаят да го чуят и го чуват ", посочи той.
свързани новини154149на 15.12.202164681на 06.12.2021
Алгафари уточни, че вицепремиерското място за Корнелия Нинова е мощ. " През годините тя губеше борби. Но в този момент съумя да докара Българска социалистическа партия на власт. Махането ѝ от лидерския пост към този миг не наподобява допустимо. Нинова съумя да си изиграе картите. Останалите в са комплексирани към момента. Те бяха в ступор. Слави Трифонов съвсем изчезна от политическото полезрение ".

Специалистът по връзки акцентира, че ГЕРБ е тясно обвързвана с Бойко Борисов и че Борисов би трябвало да е наясно, че е направил значително неща за България, само че и неща, които хората не харесват.

" Той би трябвало да направи като Ахмед Доган преди време - да се отдръпне малко и да стане почетен ръководител, да даде път на по-младите... Борисов знае, че във всяко едно развиване има интервали - младеж, юноша, зрялост, напреднала възраст. Но той доста бързо мина тези интервали и стигна до старостта ", акцентира Алгафари.

По думите му на последните избори Движение за права и свободи са създали доста с издигането на Мустафа Карадайъ за кандидат-президент.

" Доган е прочут с това, че, когато излезе да каже нещо, по-късно два месеца всички медии се занимават с изявленията му, има разтърсване в страната, уплах или развиване ", разяснява още той.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР