Коалицията изглежда по стабилна, има възможности за позитивно развитие, дали

...
Коалицията изглежда по стабилна, има възможности за позитивно развитие, дали
Коментари Харесай

Андрей Райчев: Коалицията е стабилна, всичко зависи от Бойко

Коалицията наподобява по постоянна, има благоприятни условия за положително развиване, дали ще се осъществят, ще забележим, съобщи политологът Светослав Малинов. Той и Андрей Райчев разясниха новия политически сезон по Българска национална телевизия. 

Това държавно управление и тази политическа настройка е връстник на войната и ще си отиде с войната, счита Андрей Райчев. Той излъга, че европейската настройка е 100% поддръжка за Украйна, а 60% от българите са на противоположното мнение. 

Според Малинов сега имало усмиряване и привикване с концепцията, че имаме работещ парламент. Той е на мнение, че не е толкоз лесна скалата " за " и " срещу " Украйна.

Според Андрей Райчев това държавно управление напълно зависело от Бойко Борисов. Той не изхождал от някакъв факт, а от логиката на шаха. 

Според него за разлика от елементарните националисти " Възраждане " били умни. Те били наясно, че нямат нито един съдружник. Те се опитвали да създадат нещо, което става и в Европа. 

Светослав Малинов пък сподели: президентът е водач на " Възраждане " или техен почетен ръководител. Той щял да става все по-истеричен в реакциите си.  
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР