Коалицията ГЕРБ/СДС се регистрира в ЦИК за предсрочните избори на

...
Коалицията ГЕРБ/СДС се регистрира в ЦИК за предсрочните избори на
Коментари Харесай

ГЕРБ отива на избори да бори политическата шарлатания

Коалицията ГЕРБ/СДС се записва в ЦИК за предварителните избори на 2 октомври с над 37 000 подписа.

Пред публицисти заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев съобщи, че изборите не са олимпиада или съревнование, макар че кой е първи и кой е втори на изборите има значение. Целта пред ГЕРБ е да се върне доверието на българските жители към изборите и политиката. Ще водим рационална акция, с решения за излаз от всички рецесии, в които е затънала България, и ще бъдем виновни, тъй като от нас зависи, без значение дали като ръководещи или съпротива, политическият развой и това, което ще се случи в България.
 ЦИК стартира да записва партии и обединения за изборите
ЦИК стартира да записва партии и обединения за изборите

Крайният период за подаване на заявки е до 17.00 часа на 17 август

За ГЕРБ е от извънредно значение в България да се приключи и съкрати потреблението на политическата шмекерия - думите в политиката още веднъж би трябвало да имат смисъл. За последната година думата загуби смисъл в политиката, тъй като политиците и ръководещите вършат друго, разяснява Дончев.

Като образец за изказванията си Томислав Дончев уточни потреблението на остра изразителност срещу " Газпром ", макар че продължаваме да купуваме съветски газ с съветски медиатори.

Дончев не сподели какъв ще е слоганът на ГЕРБ за изборите с мотив, че медиите щели да изгубят интерес.
 Борисов би трябвало да се пенсионира - Петков чул това и в Европа
Борисов би трябвало да се пенсионира - Петков чул това и в Европа

Кирил Петков: Освен да победим октомври месец, нямаме различен избор

На въпрос дали някогашният министър председател и сегашен водач на ГЕРБ Бойко Борисов ще бъде лидер на листа, Дончев не даде съответен отговор, само че съобщи, че от партията ще се търсят свежи попълнени я - една партия е като една персона, тя би трябвало да се развива непрестанно, а и политическите сюжети се сменят, излизат нови тематики. Затова ГЕРБ ще търсят още потвърдени хора и експерти, с които да добавят листите.

Рано е да се разясняват съдружни валентности съгласно Дончев, като той чака първо да види каква е волята на българските жители.

Цветомир Паунов добави, че има вяра, че положителните резултати и съдействие сред Съюз на демократичните сили и ГЕРБ ще продължат сполучливо на предварителните избори.
 Да го съпоставят с Петков - най-голямата засегнатост за Борисов
Да го съпоставят с Петков - най-голямата засегнатост за Борисов

На въпрос би трябвало ли България да има контракт с " Газпром ", Борисов сподели " не "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР