Коалицията е стабилна. Нямаме намерения нито да напускаме коалицията, нито

...
Коалицията е стабилна. Нямаме намерения нито да напускаме коалицията, нито
Коментари Харесай

НФСБ няма да напуска нито коалицията, нито парламентарната група на патриотите

Коалицията е постоянна. Нямаме планове нито да напущаме обединението, нито да напущаме парламентарната група . Това съобщи зам.-председателят на НФСБ и секретар на парламентарната група на „ Обединени патриоти “ Борис Ячев, съобщи БГНЕС.
От името на депутатите от НФСБ той удостовери снетото доверие от ръководителя на групата Волен Сидеров поради посланията, отправени по партийната телевизия на партия „ Атака “.
„ Целта е провокация, разтрошаване на парламентарната група и разтрошаване на обединението “, счита Ячев. Той напомни, че на съдружен съвет на „ Обединените патриоти “ през месец септември бе разискван въпросът за оставката на Волен Сидеров като ръководител на парламентарната група и акцентира, че при идващия подобен тя още веднъж ще бъде поискана от депутатите на НСФБ.
Знаете, че телевизия „ Алфа “ продължава да излъчва клюки във връзка с Валери Симеонов и на други представители на обединението. Визирам и Цветан Цветанов. В тези послания на малкия екран персонално Волен Сидеров насочва клюки и погрешни изказвания “, разяснява още Борис Ячев.
Колегата му Валентин Касабов пък упрекна Волен Сидеров, че с дейностите си пази ползите на Русия. „ Неговите ползи са да работи против България и никога това не е национализъм “, счита той.
От Вътрешна македонска революционна организация заеха неутрална позиция . „ Нямаме предпочитание да заемаме страна в този спор. Достатъчно неприятно е, че сред нашите двама сътрудници има такова напрежение. Търсим диалог на съдружен съвет и се надяваме събитията да са обратими “, акцентира Искрен Веселинов и добави, че дейностите на партията му ще бъдат само в посока на опазване на съдружното единение. „ Ние имаме позиция за единение на националните сили. Вярваме в държавническото начало на нашите сътрудници и молим към него, с цел да бъдат преодолени несъгласията и държавното управление да бъде устойчиво. Това е нашата отговорност към страната “, безапелационен бе Веселинов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР