Коалицията е сложна, сложността идва не от нещо друго, а

...
Коалицията е сложна, сложността идва не от нещо друго, а
Коментари Харесай

Любомир Каримански: В коалицията има лоша комуникация


Коалицията е комплицирана, сложността идва не от нещо друго, а от недобрата връзка сред обособените участници.

Това сподели в изявление за предаването „ Лице в лице “ депутатът от „ ИТН “ (ИТН) и ръководител на бюджетната комисия Любомир Каримански.

„ Ние от Има Такъв Народ сме поредни и в никакъв случай не сме заплашвали, че ще напуснем обединението, както постоянно вършат другите сътрудници. Последователни сме и изпълняваме прецизно съдружното съглашение “, добави Кармиански.

Относно абсурда към местата в комисиите, на който беше отделено едно пленарно съвещание, той посочи, че въпросът е бил подложен още през март.

„ Лично за себе си нямам решение дали ще се кандидатирам отново за шеф на Българска народна банка. Това ще се взема решение, когато се отвори нова процедура. Засега съм удовлетворен от работата си като ръководител на бюджетна комисия. Решаваме проблемите на хората и това ми носи задоволство “. Така Каримански разяснява проваления избор на нов шеф на Българска народна банка.

Той разяснява и тематиката с приемането на еврото. По думите му страната ни няма тактика за приемане на еврото, а единствено народен проект, който е оперативно-технически.

„ Стратегия е да отговорим на хората каква е изгодата и какви са провокациите от приемането на еврото. Важно е да знаем какви опасности има. В момента се случват доста промени в еврозоната и ние не отговаряме на критериите за приемане в еврозоната. Инфлацията също е доста значим фактор “, сподели Каримански.

Гледайте целия диалог във видеото!

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР