Коалицията е абсолютно стабилна и няма основания за притеснения. Така

...
Коалицията е абсолютно стабилна и няма основания за притеснения. Така
Коментари Харесай

Теменужка Петкова не се притеснява от въпроси за ТЕЦ Варна

Коалицията е безусловно постоянна и няма учредения за терзания. Така енергийният министър Теменужка Петкова отговори на въпрос за претенциите на съдружните сътрудници за Топлоелектрическа централа " Варна " и за това дали има резистентност в самото ръководство и обединението за финансовите средства, които се влагат там.

Припомняме, на Странджанското Оборище за честване на 116-годишнината от Илинденско-Преображенското въстание преди няколко дни Валери Симеонов разкритикува ГЕРБ и предизвести, че може да се разделят, в случай че няма смяна в политиката на ръководство. Като проблематично в ръководството на страната Симеонов уточни и енергетиката.

По думите на Петкова страната се развива добре, като счита, че обединението е постоянна и няма учредения за терзания. Във връзка с отправените рецензии от страна на някогашния вицепремиер, Теменужка Петкова е подготвена тогава, когато Валери Симеонов реши, да организира диалог с него и да му даде информация за положението на енергетика и информацията, която му е нужна.

Tя увери, че в държавната енергетика се поставят доста съществени старания и се влага доста огромен запас. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР