Коалиция за Хасково поиска днес оставката на кмета Добри Беливанов.

...
Коалиция за Хасково поиска днес оставката на кмета Добри Беливанов.
Коментари Харесай

Революция в Хасково! Свалят кмета! Пуснаха сигнал до полицията и сложиха временно нов

Коалиция за Хасково изиска през днешния ден оставката на кмета Добри Беливанов. В началото на съвещанието на общинския съвет Георги Пеев прочете от трибуната изказване за обстановката в града и изиска Беливанов да подаде оставка, а общинският съвет да се саморазпусне, предава haskovo.info.

По думите на Пеев, няма по-добра оценка за ръководството от самооценката. Той цитира, че за ГЕРБ Добри Беливанов се е провалил, а кметът дава отговор на анонимници, зам.-кметовете пък споделят, че решенията в общината се взимат някъде извън.

Скандалът " Беливанов " закупи чутовни измерения след извънредните изявления за воаяжите му в чужбина в компанията на локален строител необут, който печели с лекост публични поръчки в града.

В общинския съвет царува равнодушие – съвсем няма докладни без неточности, взимат се незаконосъобразни решения, а в това време общината се ръководи със заклинания, сподели още Пеев. Той добави, че след оставката на Беливанов и разпускането на общинския съвет, думата би трябвало да имат хората. Защото неуспехът не е единствено на Добри Беливанов и общинска администрация, а на всички нас в залата, приключи Георги Пеев.
 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР