Коалиция за България, съставена от 7 политически сили, внесе в

...
Коалиция за България, съставена от 7 политически сили, внесе в
Коментари Харесай

Коалиция за България внесе в ЦИК документите за регистрация за евроизборите

" Коалиция за България ", формирана от 7 политически сили, внесе в ЦИК документите за регистрация за европейските избори на 26 май. Листата на групировката е управлявана от проф. Боян Дуранкев.


Влизаме в акцията със устрема да предложим на българите отбрана на националните и публични ползи в Европейския съюз, съобщи пред публицисти ръководителят на групировката и на Политическа партия АБВ Румен Петков откакто документите бяха импортирани от съдружните сътрудници.
Румен Петков, ръководител на " Коалиция за България ", Политическа партия АБВ: Регистрирахме " Коалиция за България ". Искам да благодаря на сътрудниците за големия труд, който поставиха. Да благодаря на всички повече от 10 000 наши съграждани, които се подписаха. Искам да благодаря на екипа, който приготви цялостната документи.
Коалицията внесе в ЦИК 7 017 подписа.
 Боян Дуранкев е лидер на евролистата на Боян Дуранкев е лидер на евролистата на "Коалиция за България "
Икономистът професор Боян Дуранкев ще води листата за евровота на "Коалиция за България ", формирана от АБВ и още шест обединения. В идващите дни ще ст...

Пред медиите Румен Петков разяснява и претенциите на Българска социалистическа партия към наименованието " Коалиция за България " и изказванието, че АБВ носи административнонаказателна отговорност за потреблението на названието.
Румен Петков, ръководител на " Коалиция за България ", Политическа партия АБВ: Ако на Българска социалистическа партия доста им липсва марката " Коалиция за България ", сме подготвени да обсъдим тяхното приемане във групировката. Не знам по какъв начин може да откраднеш нещо, което не принадлежи. Ние сме внесли в ЦИК документи. Ако на Българска социалистическа партия доста им липса закъснялата носталгия по марката, сме подготвени да обсъдим тяхна молба още през днешния ден, единствено двама от сътрудниците към момента имат запаси да ги приемем. Ще ги съветвам да се вгледат в предшественика. Ленин стиска каскета и никой не му го краде. На тях все някой нещо им краде. Тази политическа отпадналост, която избива от време на време в цинизъм, издава една мизерия, която е обидна, включително за всички хора, които имат отношение към левицата.  Българска социалистическа партия внесе в ЦИК доказателства за благосъстоятелност на марката Българска социалистическа партия внесе в ЦИК доказателства за благосъстоятелност на марката "Коалиция за България "
Българска социалистическа партия внесе в ЦИК доказателства за собствеността на марката "Коалиция за България ". Според левицата желанието на АБВ да записват коалиция със същото...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР