"Коалиция за България" е съдържание – разчитам на българите да

...
"Коалиция за България" е съдържание – разчитам на българите да
Коментари Харесай

Румен Петков: Разчитам на българите да чуят гласа на разума

"Коалиция за България " е наличие – разгадавам на българите да чуят гласа на разсъдъка, професионалната обосновка и политическата честност. Това съобщи водачът на АБВ Румен Петков в изявление за Агенция "Фокус " за номинациите за евродепутати на "Коалиция за България " и за това по какъв начин влиза обединението в идната предизборна акция.

,,Това е политика, това е атмосфера. Съвместна работа сред равнопоставени и взаимно уважаващи се политически партии, за които ползата на обществото и страната е над тяснопартийния, над персоналния интерес. Ние ще приказваме за политика, за политически решения, за отбрана на националния и публичен интерес на България в Европарламента. От другите чакам да се държат естествено'','', съобщи водачът на АБВ.

Той предвижда, че парламентарно показаните политически сили, преди всичко ГЕРБ и Българска социалистическа партия, ще продължат да се занимават със себе си и свадите към тях.

,,През последните години те друго не вършат, с изключение на несъмнено, да послъгват на места. Движение за права и свободи ще се бори за своите гласоподаватели и ще го прави с организационните запаси, които има. Лично аз мисля, че те ще реализиран сериозен резултат. Нямаме такова нещо като "Обединени патриоти ". От АБВ първи предупредихме, че да влачиш възрастни хора по границата не е мотив да намериш място в кабинета, че да се държиш жестоко, надменно и дебелашки, не е мотив да бъдеш привилегирован в политиката. Ние в никакъв случай не сме имали "Обединени патриоти ". В последните години имаме "Ограда и паспорти ", уточни водачът на АБВ.

По думите му едните се занимават с оградата, а другите с продажба на българско поданство и документи за идентичност.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР