Коалиция Воля - българските родолюбци представи кандидатите за депутати за

...
Коалиция Воля - българските родолюбци представи кандидатите за депутати за
Коментари Харесай

"Воля - българските родолюбци" представи кандидатите си евродепутати

Коалиция " Воля - българските родолюбци " показа претендентите за депутати за изборите за Европейски парламент. Водачът на листата Веселин Марешки показа останалите участници като „ един обединен тим от почтени хора с висок морал и родолюбие”.

Листата се състои от 16 души, а едно от местата остава свободно. Марешки посочи, че то ще бъде оповестено на по-късен стадий. Листата към момента не е подредена.
Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков
В нея влизат представители на Народна партия " Свобода и достолепие ", Български аграрни съюз " Александър Стамболийски ", " Българска социалдемократическа партия ", Християндемократическа партия и партия " Обединена социалдемокрация ".
Веселин Марешки: Стреснахме ръководещите Той изясни, че партия "Воля " продължава да е в Народно събрание, тъй като другата заплаха е още по-голяма и безсмислена
От квотата на Народна партия " Свобода и достолепие " претенденти са Орхан Исмаилов и Тихомир Пейчев. В листата влиза и Кольо Парамов като представител на Политическа партия " Обединена социалдемокрация ". От Български аграрни съюз представител в листата е Георги Соколов. Сред участниците са и Емил Емилов и Ирина Абаджиева-Репуц.

Веселин Марешки изрази вяра на изборите за европейски парламент " Воля " да има най-малко двама представители.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР