Коалиция Възход регистрира листата си с кандидати за европейските избори

...
Коалиция Възход регистрира листата си с кандидати за европейските избори
Коментари Харесай

Емил Мечикян е водач на листата на коалиция `Възход` за европейските избори

Коалиция " Възход " записва листата си с претенденти за европейските избори в състав:
1. Емил Торком Мечикян
2. Марин Тодоров Вутов
3. Татяна Димитриевна Булару
4. Венера Михайлова Анастасова
5. Лъчезар Александров Алексиев
6. Трифон Георгиев Трифонов
7. Емануела Чавдарова Николова
8. Генади Петров Генадиев
9. Теодор Димитров Страшимиров
10. Генади Иванов Гатев
11. Миглена Николаева Владова-Стрелковска
12. Лъчезар Георгиев Заркин
13. Антоанета Георгиева Ковачева-Анастасова
14. Росица Николова Стоянова
Водачът а листата Емил Мечикян (на снимката) е зам.-председател на Единна национална партия (ЕНП). Роден е през 1969 година в гр. София. Завършил е Университета по архитектура, строителство и геодезия – магистър по архитектура. Магистър по Стопанско ръководство в Технически университет-София. Докторант в Катедра „ Недвижима благосъстоятелност “ в УНСС. Има специализации и квалификации по стратегическо ръководство, ръководство на здания и уреди, възобновими енергийни източници и други в София, Прага и Мюнхен.
Бил е учител по модерни технологии в архитектурното планиране в УАСГ, фасилити мениджмънт в Юкономикс и стабилно развиване на градовете и ръководство на недвижимата благосъстоятелност в УНСС.
Работи в огромни български и интернационалните компании, с активност в региона на проектирането, строителството и недвижимите парцели, както и в банковия, и IT браншове. Участвал в огромни интернационалните планове в Африка, Северна Европа и Близкия изток.
Участва в работата на Съюза на архитектите в България, Камара на архитектите в България, Българска строителна камара, Българска фасилити мениджмънт асоциация, Българска фото-волтаична асоциация.
Участвал е в ръководството и е членувал в няколко неправителствени организации – Българско общество за самостоятелна независимост, Институт за свободен капитализъм „ Атлас “, Общоарменски благотворителен съюз „ Парекордзаган “-София, член на Института за Свободен капитализъм “Атлас “, член на Българска Фасилити Мениджмънт Асоциация и Църковното настоятелство на Арменската Апостолическа Православна Църква-София. Председател на УС на Институт за политики и развиване.
Има две деца.
Владее британски език.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР