Коалиция с БСП и ДПС няма да правим. Това заяви

...
Коалиция с БСП и ДПС няма да правим. Това заяви
Коментари Харесай

Борисов ядосан: Щом искате нови избори, ще ги получите

" Коалиция с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи няма да вършим ". Това съобщи депутатът и водач на ГЕРБ Бойко Борисов пред публицисти в Народното събрание. Видимо сърдит някогашният министър председател упрекна медиите, че лепят етикети на ГЕРБ/СДС, че щели да създадат коалиция с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи.

По думите му личностите, а не партиите би трябвало да вземат решение дали би трябвало да се отиде на избори или не.

Вчера Борисов чул много от водачите на другите партии - кой щял да е помощно колело и кой не. Искате избори, желаете дефолт, както споделят в Съединени американски щати - ще ги получите, разяснява Борисов.
 Заклинания и лозунги в екселска таблица – ГЕРБ подлага на критика програмата на Промяната
Заклинания и лозунги в екселска таблица – ГЕРБ подлага на критика програмата на Промяната

Томислав Дончев: Най-големият проблем е вътрешната кохерентност

Той съобщи, че не е нервозен, а е сериозен, виновен и щом всички партии желаят да паднат в пропастта - ще паднат.

Българите ще ни санкционират по този начин, както ни се поставя, чака Борисов. Той ще се отнесе с почитание към другите партии.

" Няма да разреша Политическа партия и Демократична България да се заловен, мокрият им сън да стане действителност, за да ни бият на локалните избори . Няма да стане, няма да го разреша ", акцентира Борисов.

Той уточни, че през днешния ден депутатите ще вземат заплати , само че не са свършили никаква работа. " Няма да ви се получат опорките, няма. Всички ще се засилим и ще паднем в пропастта, която е идващите избори. На президента Румен Радев му искам да е жив и здрав, тъй като дълго ще ръководи и е последното избавление на българите сега. Това го споделям на Атанас Атанасов, Христо Иванов и всички, които стоят в профил, срамят се от Политическа партия и мълчат, потривайки ръчички, че могат да вземат нещо от локалната власт ", добави той.
 ГЕРБ стартира да приказва и с другите сили, ще предложи държавно управление на малцинството
ГЕРБ стартира да приказва и с другите сили, ще предложи държавно управление на малцинството

След проектокабинета, препоръчан от " положителните сили " през вчерашния ден

Лидерът на ГЕРБ бе безапелационен, че партията ще предложи персони за кабинет даже за един, три или 6 месеца, само че няма да разреши медиите да му лепят етикет, че ще прави коалиция с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. В умозаключение Борисов сподели, че има среща с " доста значими оттатък океански сътрудници през днешния ден ".
 Румен Радев към депутатите: Прозорецът може бързо да хлопне
Румен Радев към депутатите: Прозорецът може бързо да хлопне

Той чака Народното събрание да създава закони, а не скандали
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР