Коалиция - организира днес събитие под надслов Обединени

...
Коалиция  -  организира днес събитие под надслов Обединени
Коментари Харесай

Коалиция ПП - ДБ на среща с граждани пред Народния театър 

Коалиция " - " провежда през днешния ден събитие под надпис " Обединени за обективна, съвременна и европейска България " пред Народния спектакъл. Сред присъстващите бяха,, Атанас Атанасов  Атанас Атанасов Атанас Атанасов приключва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има,. Събитието събра и представители на неправителствени организации, измежду които " Правосъдие за всеки ", фондация " Заслушай се ", Център за съзидателно правораздаване в Разград, „ Спаси София “ и други. 

Видяхте ли какво се случи преди малко – гражданските организации, които постоянно са били с техните си дела, застанаха с нас, разяснява след събитието пред публицисти съпредседателят  на " " (ПП). Това, което би трябвало да се разбере - никой от нас не е по-голям от идеята, не е по-голям от обединяването, добави той. Петков уточни, че ще води листата в 23 МИР. 

Попитан какъв резултат чака новата коалиция в София, съпредседателят на Политическа партия сподели, че чака да завоюват града с огромна разлика. Изпълнителният съвет взе решение и утвърди по какъв начин ще бъдат разпределени листите сред нас и " ", посочи Василев. Ще бием ГЕРБ на 2 април, след което ще ги бием на локалните избори, разяснява Василев.

 

Пред публицисти Явор Божанков още веднъж удостовери, че ще води листата в Габрово. Попитан за какво влиза в обединението, той уточни, че обединението включва и доста неправителствени организации и влиза от гражданската квота. По думите му сходството в позициите е отвън подозрение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР