Коалиция Обединени патриоти, в която влизат партиите Атака, ВМРО и

...
Коалиция Обединени патриоти, в която влизат партиите Атака, ВМРО и
Коментари Харесай

НФСБ: Волен Сидеров „бърка фантазното с реалността“

Коалиция " Обединени патриоти ", в която влизат партиите " Атака ", Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ, и тази седмица стана тематика за мнения в Народното събрание. Изказване на водача на " Атака " Волен Сидеров по адрес на вицепремиера и водач на партия НФСБ Валери Симеонов и през днешния ден пред национална медия провокира реакции на депутати от трите партии.

Волен Сидеров е индивидът, който " неведнъж бърка фантазното с действителността ", съобщи пред публицисти в Народното събрание Валентин Касабов от НФСБ и добави, че Сидеров твърдял, че той бил направил Валери Симеонов политик, само че било тъкмо противоположното. Попитан допустимо ли е Сидеров да смени Симеонов на вицепремиерския пост, Касабов отговори: " В неговия филм всичко може да стане. Той е продуцент, той е режисьор, той е всичко ". Според Касабов в последните месеци парламентарната група на Обединените патриоти съвсем не се събира, само че това не означавало, че се разпада.

Попитан дали депутатите от НФСБ ще изоставен групата и обединението, Касабов сподели, че ще се съберат и ще обсъдят този въпрос. По думите му НФСБ са в основата на обединението. Направихме задоволително доста за гласоподавателя, сподели депутатът. На въпрос има ли в обединението проблем с връзката, Касабов съобщи, че си приказват, срещат се. " Като си приказваме, обикновено си приказваме. От време на време влиза в някакъв филм и споделя аз съм еди кой си ", добави той като засяга Волен Сидеров.

Трябва да има разискване, сподели пред публицисти в коридорите Явор Нотев от " Атака ". Попитан дали има риск за обединението " Обединени патриоти ", а и за ръководещата коалиция, Нотев сподели, че в политиката риск постоянно има. Ние сме тук, с цел да дебатираме, добави той. Нека имаме самообладание, да не изпреварваме събитията, нужен е разбор, сподели още Нотев.

Имаме мощното предпочитание пристрастеностите да се уталожат, вършим всичко допустимо, съобщи пред публицисти Искрен Веселинов от Вътрешна македонска революционна организация. " За нас обединението би трябвало да се резервира. Ние сме виновни пред нашите гласоподаватели. Смятам, че същото важи за нашите сътрудници от НФСБ и от " Атака ", акцентира той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР