Коалиция "Обединени патриоти" няма окончателно решение в какъв формат ще

...
Коалиция "Обединени патриоти" няма окончателно решение в какъв формат ще
Коментари Харесай

Обединените патриоти нямат още решение как да се явят на евроизборите 

Коалиция "Обединени патриоти " няма дефинитивно решение в какъв формат ще се яви на евроизборите през май.

"Обсъждат се разнообразни разновидности. Нямаме дефинитивно решение. Преговаряме. Като приключим договарянията, ще ви осведомяваме ", съобщи пред публицисти в Народното събрание Валери Симеонов, ръководител на една от партиите в обединението НФСБ. След като преговаряме, това значи, че търсим мнението и на нашите сътрудници, посочи той. По думите му, това, че с Вътрешна македонска революционна организация от време на време са на разнообразни позиции, не значи завършек на обединението.

Явяването на евроизборите е била съществена тематика на вчерашното съвещание на обединението. На него обаче не са участвали представители на партия "Атака ". Симеонов сподели, че те са били авансово известени за съвещанието.

Помолен да разяснява решението на Върховен административен съд, с което дефинитивно се анулират измененията в проекта за ръководство на Национален парк "Пирин " Валери Симеонов съобщи, че това е тежък удар върху стопанската система на България и в частност Югозападния стопански регион. "Цялата скица на зелените е да се рекетират държавните институции, да се рекетират частните компании, с цел да получават персонални облаги без да ги интересува развиването на районите или пък като цяло на страната. За страдание се получава едно правосъдно обслужване на персонални ползи, упоритости и впрочем. И природата няма нищо общо с това, тъй като тези същите не съм ги видял веднъж да създадат един митинг пред "ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас ", съобщи Симеонов. Той попита къде е в този момент България в очите на интернационалния туризъм и дали задграничните туристи ще дойдат още веднъж да карат ски у нас откакто са чакали на километрични опашки за лифта в Банско.

"Няма по-голяма мощ от страната, стига да го желае. Когато има несъгласуваност в страната, тогава се намесват такива тарикати като групите еколози, които бъркат в законодателството, дава им се такава опция с годините, по-късно се намесват при самата реализация, апелират безусловно всичко, което може да се апелира ", разяснява още Симеонов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР