Коалиция между “Продължаваме Промяната”, “Демократична България” и движение “Ние идваме”

...
Коалиция между “Продължаваме Промяната”, “Демократична България” и движение “Ние идваме”
Коментари Харесай

Хаджигенов: Трябва да направим коалиция с ПП и ДБ, за да преборим статуквото

Коалиция сред “Продължаваме Промяната”, “Демократична България” и придвижване “Ние идваме” би трябвало да се случи в името на това да се пребори статуквото. Това сподели пред Нова юрист Николай Хаджигенов. “Дали е допустимо да стане е рано да се каже, дали би трябвало да се направи обаче, е наложително. Работим по това от 2 години”, сподели Хаджигенов.
Прочетете още
Той дефинира корупцията и статуквото като общ зложелател на трите обединения. “Врагът е статуквото и ние би трябвало да се преборим с него. За да се преборим с него - имаме потребност от болшинство, а то може да се образува единствено по този начин”, сподели той.

България се намира в “в изискванията на невиждана криза”, съобщи още Хаджигенов. “Това е голям тласък партийният нарцисизъм да бъде зарязан”, счита той.

Бившият народен представител разяснява думите на президента Румен Радев при връщането на третия изследователски мандат несбъднат. “Радев води странна политика, която се клати доста съществено. Той се пробва да управлява, да мести фигурите - наша работа е да не му позволим, тъй като това не демокрация”, сподели Хаджигенов.

Той бе безапелационен, че от придвижване “Ние идваме” са подготвени за диалози с “всички демократично настроени хора, без тези, които желаят съветски газ”, с цел да образуват обща коалиция.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР