Коалиция Левицата, която ще се яви на изборите на 2

...
Коалиция Левицата, която ще се яви на изборите на 2
Коментари Харесай

Изгонените от БСП и АБВ се явяват на изборите с ЛЕВИЦАТА!, бъдещият ѝ лидер е обгърнат в мистерия

Коалиция " Левицата ", която ще се яви на изборите на 2 април, се показа през днешния ден официалнона конференция в пресклуба на Българска телеграфна агенция, само че нейният предстоящ водач липсваше.

До дни обединението ще се записва в ЦИК и там ще е " лицето, обвързвано мощно с лява политика ".

Днес като нейни представители се обявиха Румен Петков, Мая Манолова, Валери Жаблянов, Костадин Паскалев, Татяна Дончева, доктор Цветеслава Гълъбова.

Гълъбова, която беше част от инициативния комитет, който издигна Румен Радев за президент, отхвърли да е представител на президента в този формат.

„ Моят гръбнак е прекомерно изправен, по тази причина мога да подсигурявам, че гласът на Радев няма да се чува непременно. Поканена съм тук в ролята си на самостоятелен специалист “, сподели тя идаде поръчка, че в случай че гласоподавателите им дадат късмет, тя ще направи всичко, с цел да се промени опазването на здравето у нас.

Мая Манолова даде обещание " без коалиция с ГЕРБ и Движение за права и свободи в Народното събрание и без хартиената коалиция и коалиция " Магнитски ".

" Много допустима е коалиция на десни партии – ГЕРБ, " Продължаваме Промяната ", " Демократична България ", които нямат особени угризения да ни въвлекат във война. Другата опция е хартиената коалиция – ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия. През нея статуквото и мафията се готвят да си върнат контрола върху страна ", предизвести още Манолова.

Според нея апелите за импийчмънт на президента не са блъф, а опит за премахване на последната постоянна институция.

Манолова посочи, че измежду целите на новия политически план ще са приходите, цените, противопоставяне на монополите и корупцията.

" Минималната заплата би трябвало да бъде увеличена неотложно. Тя би трябвало да гони издръжката на живот. Не би трябвало да има българин под прага на беднотия ", съобщи Манолова и се разгласи за пет на 100 надценка за седем съществени продукта от дребната потребителска кошница, измежду които самун, мляко брашно, месо и яйца.

Костадин Паскалев разгласи, че обединението е резултат от разговор в лявото политическо пространство, почнал преди 4 месеца. Той съобщи, че ръководителят на Българска социалистическа партия е отказал този разговор, макар че Корнелия Нинова е била поканена.

" Този отвод е противен и много индикативен ", разяснява Паскалев.

Татяна Дончева също се изрече:

„ Ние имаме упоритостта да отговорим на тежката фрагментация на политическото пространство, което не дава опция за обикновено пробутване на решения и ефикасна работа на институциите “.

„ Ние сме безапелационни, че правосъдната промяна е нужна на българските институции. В този смисъл това, което се оферираше през последните години, е излишно. Ние считаме да предизвикваме конституционни промени, които ще обзет всички политически сфери, и в които промени ще вземат присъединяване всички политически сили и потвърдили се специалисти “, добави тя.

Валери Жаблянов уточни, че Българска социалистическа партия не е в положение да " вдигне знамето на левицата ", аРумен Петков разкритикува неуспеха на предходните ръководещи за участие на България в Шенген, в Еврозоната, рецесията с медикаментите и цялостен неуспех в енергийната сигурност.

" Левият гласоподавател има своя избор и ще създадем всичко допустимо, с цел да покажем, че това е левицата ", уточни той.

" Ние желаеме да дадем опция на всички жители да получат парламентарно посланичество. Искаме всички да схванат, че левицата е водила България и е взела участие във форми на всякакво ръководство, имаме дълбока политическа традиция и имаме силата да възстановим правата на хората, които са суспендирани в Конституцията “, заключи Жаблянов.

·
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР