Коалиция "Изправи се-Мутри вън!" подаде документи за участие на редовните

...
Коалиция "Изправи се-Мутри вън!" подаде документи за участие на редовните
Коментари Харесай

Изправи се-Мутри вън се регистрира за изборите

Коалиция "Изправи се-Мутри вън! " подаде документи за присъединяване на постоянните парламентарни избори. Тази заран Мая Манолова и адв. Николай Хаджигенов отидоха със своите съратници в Централната изборна комисия (ЦИК). Плътно до тях беше и водачът на "Движение 21 " Татяна Дончева.

След регистрацията коментарът беше къс. Според Хаджигенов тази коалиция не цели просто да е опция на ГЕРБ, а освен това.

"Все отново създателят на този слоган е президентът. "Мутри вън " е настояването на стотици хиляди българи ", добави Манолова.

Въпреки че документите на "Изправи се! Мутри вън! " бяха признати от ЦИК към този момент се чуха отзиви, че това име може да е проблем за присъединяване на изборите. Според представителя на комисията Димитър Димитров името не дава отговор на положителните нрави.

Заради името и поради признака на партията с разтворена длан с изрисуваните цветове на герба на България преди година бе отказана и регистрацията на "Няма подобен народ ". Съдът тогава счете, че има поругаване на държавните знаци. Тогава Слави Трифонов реши да направи "Има подобен народ ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР