Коалиция Изправи се! Мутри вън! е за спирането на всички

...
Коалиция Изправи се! Мутри вън! е за спирането на всички
Коментари Харесай

Ние трябва да спрем всички свинщини, не само една от тях

Коалиция " Изправи се! Мутри вън! " е " за " прекъсването на всички покупко-продажби и концесии от страна на държавното управление. Това разгласи един от съпредседателите на обединението - юрист Николай Хаджигенов в коментар на призива на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

" Това е цирк, ние в цирк няма да участваме. Ние би трябвало да спрем всички свинщини, а освен една от тях. Това за концесията е окей, а то не е единствено това. Те в този момент до момента в който си заминат, до първия ден на Народното събрание, това ще е всеки ден и по 12 часа дневно. Т.е. всичко би трябвало да се спре, освен това ", каза Хаджигенов пред БНР.

Засега от другите две обединения – " ИТН "  и " Демократична България " не са коментирали предлагането на Българска социалистическа партия - да излязат с обща позиция за мораториум по покупко-продажбите, които по думите на Нинова, правителството на Борисов прави в последния миг.

Според ръководителя на левицата, в сряда кабинетът планира да гласоподава пролонгация на плащанията на концесионера на Летище София за период от 10 години, но той ще бъде  позволен да се употребява от правата си. Също по този начин " стремително и по бързите процедури "  се назначавали ключови структури, сменяли се неуместни шефове на лечебни заведения и се подготвяла продажба на общински лечебни заведения. 

 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР