Коалиция ГЕРБ-СДС си поставя за цел два депутатски мандата в

...
Коалиция ГЕРБ-СДС си поставя за цел два депутатски мандата в
Коментари Харесай

Румен Христов: Коалиция ГЕРБ-СДС си поставя за цел два депутатски мандата в област Монтана

Коалиция ГЕРБ-СДС си слага за цел два депутатски мандата в област Монтана, съобщи за Българска телеграфна агенция при регистрацията на листата на обединението в Районната изборна комисия в Монтана през днешния ден лидерът ѝ Румен Христов.

По думите на Христов задачата е доста амбициозна, само че изцяло изпълнима, като се има поради качествения състав на листата, която коалиция ГЕРБ-СДС издига в района. Христов чака за положителното показване на обединението в региона да помогне и престижът на сегашния кмет Златко Живков, който е тръгнал от Съюз на демократичните сили и ръководи регионалния център Монтана от 1999 година насам, като множеството от локалните хора свързват с него позитивните промени в града в последните 25 години.

Румен Христов е от създателите на Съюз на демократичните сили и 35 години към този момент е в политиката. От шест години е ръководител на Съюз на демократичните сили, бил е два пъти министър на земеделието в служебни държавни управления, бил е заместник-министър, консултант на някогашния президент доктор Желю Желев, основен секретар на президентството при Петър Стоянов. Доктор по стопанска система, академични учител, фамилен с едно дете.

На второ място е доктор Христо Кастрев от Монтана, който е общопрактикуващ доктор, на трето е общинският консултант в Лом и шеф на дома за възрастни хора в село Добри Дол Александър Михайлов. В листата на обединението в района са включени осем души.

Досегашният народен представител и регионален координатор на ГЕРБ в Монтана Ирена Димова съобщи, че по свое персонално предпочитание се е отказала да бъде в листата на коалиция ГЕРБ-СДС в района. Тя посочи, че не излиза от политиката, стои компактно зад цялата листа и ще направи всичко допустимо обединението да извърши задачата си в района.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР