Коалиция ГЕРБ-СДС регистрира пълна листа за народни представители в предстоящите

...
Коалиция ГЕРБ-СДС регистрира пълна листа за народни представители в предстоящите
Коментари Харесай

ГЕРБ- СДС регистрира листата си в Смолян, водач е анестезиологът д-р Красимир Събев

Коалиция ГЕРБ-СДС записва цялостна листа за народни представители в идните парламентарни избори на 2 април. Документите в РИК, бяха импортирани от регионалния координатор на ГЕРБ Николай Мелемов и лидера на листата доктор Красимир Събев.

 

" Нашият тим е окуражен за поредна изборна победа на обединението ГЕРБ- Съюз на демократичните сили в Смолянска област ", разгласи Мелемов.

 

Водачът доктор Събев акцентира, че за него е привилегия да е отпред на листа, формирана от " познания, младост и опит ". Убеден е, че с експертния капацитет и личностните качества на всеки в нея ще стигнат до оптимален брой хора.
 
" Ще заявим ясно какви са желанията ни. Кампанията ни ще е учредена единствено на обстоятелства и задължения, които сме способни да осъществим. Народът ни към този момент е изтощен от политическа неустойчивост. Затова приканвам за оптималната интензивност на тези избори, с цел да победят най-хубавите и да поведат страната напред ", разгласи доктор Красимир Събев.

 

Той е анестезиолог и шеф на ОАИЛ в МБАЛ-Смолян. 55-годишния доктор е бил народен представител в 44-тото, 47 и 48-мо Народно заседание.

 

Втори е икономистът и някогашен регионален шеф Недялко Славов. Трети в листата е Красимир Даскалов, някогашен кмет на община Девин. Следват Васил Седянков, д- р Нина Карова, Иван Кънев, Радослав Филизов и Иван Стоев.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР