Коалиция ГЕРБ-СДС регистрира листата си в 23 РИК – Район

...
Коалиция ГЕРБ-СДС регистрира листата си в 23 РИК – Район
Коментари Харесай

Георги Георгиев: Експериментът с промяната трябва да приключи

Коалиция ГЕРБ-СДС записва листата си в 23 РИК – Район „ Триадица “. Водачът на листата е зам.-председателят на Столичния общински съвет и ръководител на групата на ГЕРБ-СДС в локалния парламент Георги Георгиев.

Георгиев бе съпроводен от регионалния координатор на ГЕРБ в София Даниела Райчева, както и от претенденти за народни представители в 23 МИР – София.

„ Групата на ГЕРБ в Общинския съвет е извънредно мощна и готова. Понеже слушам, че наслада е обзела кметът на София, Борис Бонев и други, че съм претендент за депутат, да ги успокоя, че е преждевременна тази наслада “, съобщи Георгиев пред публицисти.

Той акцентира, че трибуната в Народното събрание ще бъде естрада за софиянци и за техните проблеми.

„ Започваме акция, която е извънредно значима за България, с цел да можем да подсигуряваме постоянното ръководство на страната “, сподели Георгиев и добави, че през последните три години преминахме през най-различни рецесии.

Георгиев е безапелационен, че опитът с смяната би трябвало да завърши. „ Затова ние търсим поддръжката от повече от нашите съграждани, които се надяваме да убедим в акцията да ни поддържат, тъй като сме прагматици, тъй като сме готови и тъй като имаме съответни работещи решения “, означи той.

Водачът на листата на ГЕРБ в 23 МИР – София даде три образеца за „ смяната “ в София и „ за какво хората останаха излъгани “.

„ Предупредихме още на локалните избори, че София не е образователна кола. Сега образователната кола, карана от Терзиев, дружно с пасажера Борис Бонев, е в задръстването на бул. „ Витоша “ и „ Патриарха “, където нарисуваха две велоалеи, побъркаха жителите. Има десетки подписки, имаме стотици недоволства, митинги всяка вечер от хора, които не са съгласни с този метод на смяна “, сподели той.

Георгиев е безапелационен, че това не е смяната, която жителите желаеха. „ Първата и единствена задача, която извършиха аватарите на „ смяната “ в София, бе да си вдигнат заплатите три пъти. На 180 души, които са висшето политическо управление, функционери на Политическа партия и Демократична България, в действителност, годишно с три пъти по-високи заплати ще костват на София 6 млн. лв. от горната страна на бюджета. Това значи една детска градина годишно вместо да бъде изграждана, ще бъде плащана такса за „ смяна “ на София, за „ избавяне “ на София “, добави той.

По думите му жителите не са дали своят вот за такава „ смяна “ в София. „ Затова ние сме длъжни да дадем съответна опция “, съобщи Георгиев.

На трето място той уточни „ раздаването на контракти за десетки хиляди левове на съпругите на функционерите на „ смяната “, на бащата, брата, сина “.

„ В нашата листа имаме икономисти, финансисти, адвокати, имаме бизнесмени, мениджъри от водещи интернационалните компании и експерти в тях. Млади хора с друг опит. Имаме и опитни политици като сътрудника Ненков и Биков. Така че дадем всичко по силите си да убедим повече хора, че опитът би трябвало да завърши “, акцентира Георгиев и добави, че България заслужава съответно, отговорно ръководство.

Проблемите на София и на България, обърна внимание той, са преплетени. „ За да има добра инфраструктура в София, би трябвало да има съответно държавно ръководство “, сподели още Георгиев. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР