Коалиция ГЕРБ-СДС регистрира листата с кандидати за народни представители за

...
Коалиция ГЕРБ-СДС регистрира листата с кандидати за народни представители за
Коментари Харесай

Красимир Вълчев води листата на коалиция ГЕРБ-СДС в 30 МИР Шумен

Коалиция ГЕРБ-СДС записва листата с претенденти за народни представители за идните изключителни парламентарни избори на 2-ри октомври в РИК – Шумен.

Документите бяха импортирани от регионалния координатор на Политическа партия ГЕРБ и трета в листата Ралица Тодорова. Тя бе съпроводена от младите претенденти за депутати Борис Иванов и Рени Цанкова.

„ Вярвам, че професионализмът и опитът на всеки от нашия тим са скъпи и ще бъдат потребни, с цел да осъществяваме главните цели, значими за всеки гражданин от района. Надявам се, че жителите на област Шумен да създадат верният избор за ръководството на България. Призовавам за приемливост при осъществяване на идната акция. Изборът на 2-ри октомври е отговорност за бъдещето ни. Успех на всички сътрудници! “, пожела в неделния ден регионалният координатор на ГЕРБ за област Шумен Ралица Тодорова.

Ето и цялостната листа на коалиция ГЕРБ-СДС в 30 МИР Шумен:
Красимир Вълчевинж. Илтер Бейзатовадв. Ралица ТодороваАлбена Иванова-Неделчева Димитър АлександровБорис Ивановд-р Румен ГеновРени Цанковад-р Хамди АвджъЦветелина Методиеваинж. Димитричка НедеваСтоян Тодоров
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР