Коалиция ГЕРБ-СДС подкрепи кандидата за кмет на с.Твърдица, община Бургас

...
Коалиция ГЕРБ-СДС подкрепи кандидата за кмет на с.Твърдица, община Бургас
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС подкрепи кандидатурата на Людмила Любенова за кмет с.Твърдица

Коалиция ГЕРБ-СДС поддържа претендента за кмет на с.Твърдица, община Бургас Людмила Любенова, чиято кандидатура бе издигната от Инициативен комитет.

От общинското управление на ГЕРБ и това на Съюз на демократичните сили към този момент са провели срещи с претендента, с цел да обсъдят бъдещите благоприятни условия за развиване на с.Твърдица, както и най-належащите проблеми за разрешаване.

Людмила Любенова е фамилна, с три деца. Има добита компетентност „ История и археология “. Осъществила е редица образования за работа с деца със специфични потребности. След завръщане от чужбина, фамилията й избира за собствен дом с. Твърдица и живее там от към този момент над 12 години. Любенова работи по стратегия като обществен помощник.

Кандидатът за кмет интензивно взе участие в публичния живот на обитаемото място. През годините Людмила Любенова е провела редица събития ориентирани към поддръжка за децата в селото, за развиването на детската градина и самодейната женска група на селото.

Сред някои от задачите, които си слага кандидат-кметът, подсилен от ГЕРБ-СДС, е да се продължат и завършат към този момент започнатите начинания. Сред тях са построяването на съвременна детска площадка, спортна площадка за младежите в селото навън и на закрито. Друг акцент е по какъв метод да бъде оползотворена неизползваната постройка на детска градина и потреблението й от самодейците в селото, които имат потребност от по-добри условия на пространства за развиване на активността си.

През последните години доста млади фамилии избират да живеят в с.Твърдица, което е наоколо до общинския център Бургас. Любенова ще насочи напъните си към възстановяване на инфраструктурата в селото и на положението на улиците, както и ще се търси решение по тематиката с ВиК мрежата.

Вотът в обитаемото място е плануван за 27 февруари, а чоп на ЦИК дефинира Людмила Любенова се явява с бюлетина N 9.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР