Коалиция БСП за Българияв Благоевград регистрира листа от 17 кандидати

...
Коалиция БСП за Българияв Благоевград регистрира листа от 17 кандидати
Коментари Харесай

Коалиция БСП за България регистрира своята листа в РИК-Благоевград, водач е Корнелия Нинова

Коалиция " Българска социалистическа партия за България " в Благоевград записва листа от 17 претенденти за 1-ви изборен регион в РИК-Благоевград. Водач на листата ще бъде Корнелия Нинова за идните изключителни парламентарни избори, които ще се проведата на 9 юни 2024г.

Документите за регистрацията внесе персонално Корнелия Нинова и регионалният координатор на Българска социалистическа партия Валери Сарандев дружно с претенденти за народни представители, членове на регионалното и общинското управление на партията.

Регистрирах листата за парламентарните избори в Благоевград. Кандидатите за народни представители, регионалният ръководител на Българска социалистическа партия Валери Сарандев, кмета на Гоце Делчев Владимир Москов, общински ръководители, младежи и деятели се включиха в отбелязването на 100 годишнината от гибелта на Димитър Благоев и сервираха цветя пред паметника на Дядото.

Ние сме единствената партия, която не влезе в коалиция, сглобка или скрити сделки с ГЕРБ години наред. Нашият главен конкурент е моделът Борисов. Който се прегърне с него, завършва. Ние сме алтернативата. Оценявайте ни по делата. Доказахме във времето, че не предаваме хората, които ни поддържат, с цел да си уредим постове и пари.

Помогнахме на младите фамилии с безвъзмездни детски градини и понижени налози, на служащите с увеличена минимална заплата и ваучери за храна, на пенсионерите с 30% увеличени пенсии. Спасихме семействата от нарастване на цената на тока от 1.07.24г. За Българска социалистическа партия нарастването на приходите и битката с неравенствата остава първостепенна задача, съобщи пред публицисти в Благоевград.

В листата са включени потвърдени специалисти в сферите на опазването на здравето, стопанската система, образованието, финансите, адвокати и експерти от разнообразни области на публичния живот. Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по традиция води в 25 МИР София.

Ето и цялостния лист с претендентите за народни представители отКоалиция " Българска социалистическа партия за България " в 1-ви МИР Благоевград:

1.Корнелия Нинова
2.Веселин Христов
3.Младен Тимчев
4.Радослав Кирев
5.Гергана Орманлиева
6.Бистра Низанска
7.Абедин Камбуров
8.Любомир Алексиев
9.Лилко Айвазов
10.Тодор Крънджалски
11.Илиан Пангев
12Георги Серафимов
13Гюлзет Фърговски
14.Христо Шомов
15.Димитър Савов
16.Александър Палапуов
17.Костадин Юнчов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР