Коалиционният съвет взе решение да бъде изслушван в парламента всеки

...
Коалиционният съвет взе решение да бъде изслушван в парламента всеки
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Ще изслушваме всеки министър за изпълнението на управленската програма

Коалиционният съвет взе решение да бъде изслушван в Народното събрание всеки министър за осъществяването на управническата стратегия. Това сподели пред „ Фокус “ ръководителят на ПГ на „ Обединени патриоти “ и водач на Политическа партия „ Атака “ Волен Сидеров.

Освен чуване, на министрите ще им бъдат задавани и въпроси. Процедурата ще се прави за първи път в българския парламент и чуването няма да се случва в петъчния парламентарен надзор, изясни той.

„ Министрите да се регистрират за това какво правят. Всички камери, микрофони и диктофони са в Народното събрание, а в министерствата, където е действителната власт и където се разпределят пари, публични поръчки и впрочем, медиите имат стеснен достъп. Сега това ще се промени, тъй като ще викаме всички министри на чуване и те кажат какво са създали и какво оферират да се направи. Това ще се разисква, дискутира и гласоподава. Това е напълно нов миг в парламентарната процедура “, изясни той.

Според Волен Сидеров това е добре на фона на опитите на Българска социалистическа партия да създадат парламентарна рецесия. По думите му до такава няма да се стигне.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР