Коалиционният съвет на Обединените патриоти, на който лидерите на НФСБ,

...
Коалиционният съвет на Обединените патриоти, на който лидерите на НФСБ,
Коментари Харесай

Пореден трус в "Обединените патриоти", коалиционният съвет се провали

Коалиционният съвет на " Обединените патриоти ", на който водачите на НФСБ, Вътрешна македонска революционна организация и " Атака " Валери Симеонов, Красимир Каракачанов и Волен Сидеров трябваше да разискват през днешния ден проблемите в обединяването, се провали. Малко след началото НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация напуснаха срещата, защото " Атака " е предложила на нея да участват и медии.

Преди две седмици Волен Сидеров бе свален от управлението на парламентарната група на " Обединените патриоти ". Тази заран той разгласи по Би Ти Ви, че сътрудниците му са измамници и заприказва за овакантяване на Народното събрание.

На въпрос какво се случва с " Обединени патриоти " Красимир Каракачанов сподели: " Тази коалиция я няма, не го ли разбрахте? ". Той разяснява, представен от Българска телеграфна агенция, че съветът не се е състоял, защото първо представителите на " Атака " са закъснели, а след това - са се пробвали да създадат скандал.

Попитан дали напуща обединението Волен Сидеров сподели, че той я е основал, а сътрудниците му към този момент са я напуснали.

" Напускаме телевизионния съвет, а не съдружния съвет ", изясни Валери Симеонов.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР