Коалиционният съвет на ГЕРБ о Обединените патриоти се събира утре

...
Коалиционният съвет на ГЕРБ о Обединените патриоти се събира утре
Коментари Харесай

Коалицията се събира утре за оставката на Валери Симеонов

Коалиционният съвет на ГЕРБ о Обединените патриоти се събира на следващия ден по проблема с поисканата оставка на Валери Симеонов освен от майките на деца с увреждания, само че най-много поради снетото доверие от страна на Волен Сидеров, съобщи Канал 3.

Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов резервира безмълвие по труса в управническата коалиция, откакто единият от водачите в Оперативна програма, Волен Сидеров, изиска оставката на Валери Симеонов поради засегнатост към майките на деца с увреждания. Каракачанов не зае страна.

„Нещо, което не е редно и в никакъв случай не съм го правил“, добави той. Министърът на защитата ще приказва на следващия ден на съвещанието на съдружния съвет и тогава ще изложи своето виждане по абсурда.

„Утре в 14.30 съм изпратил предложения до двамата ми сътрудници за съдружен съвет и каквото имам да кажа, ще го кажа там. Аз първо споделям на сътрудниците си, след това на медиите“, стимулира се Каракачанов.

И посочи по адрес на Сидеров и Симеонов: „Нито единия, нито другия съм осъдил“.

По-рано „Атака“ смъкна доверието си от вицепремиера Валери Симеонов и настоя да бъде определен различен родолюбец на негово място. Волен Сидеров му изиска оставката с аргумента, че инатът му и неприемливото държание по отношение на родителите на деца с увреждания клатят държавното управление, в случай че не бъде отзован. Сидеров настоя за незабавна оставка и незабавно привикване на обединението още през днешния ден, само че в последна сметка той ще се събере на следващия ден с посредничеството на Каракачанов. Той предизвести, че в случай че Борисов и Каракачанов оставят вицепремиер Симеонов на поста му, това ще значи, че са съгласни с тезата му за „кресливите майки“ и „уж болните деца“. Преди това пък от Абу Даби министър-председателят Борисов даде да се разбере, че няма да маха от кабинета Валери Симеонов.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР