Коалиционният съвет между ГЕРБ и Обединени патриоти ще обсъди подадените

...
Коалиционният съвет между ГЕРБ и Обединени патриоти ще обсъди подадените
Коментари Харесай

Коалиционен съвет за министерските оставки

Коалиционният съвет сред ГЕРБ и „ Обединени патриоти ” ще разиска подадените три министерски оставки след тежката злополука край Своге.

От партията на вицепремиера Валери Симеонов НФСБ към този момент оповестиха, че са срещу рокадата във властта, а вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов съобщи, че е право на премиера да изиска оставките на министри, които са от квотата на ГЕРБ, напомня „ 24 часа ”.

Другият вицепремиер, съпредседател на " Обединените патриоти " и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов счита, че министерските оставки са прибързани.

" Лично аз считам, че техните оставки бяха прибързани. Оттук нататък към този момент самият Борисов си преценя, защото и тримата са от квотата на ГЕРБ. Право на Борисов е да си сменя министрите. Ако той изиска промяна и на тримата, особено ние от Вътрешна македонска революционна организация ще го подкрепим, само че аз персонално считам, че не е належащо и тримата да подават оставки ", бяха думите на Каракачанов, представени от Дарик.

Министър-председателят изиска оставките на вътрешния министър Валентин Радев, на превоза Ивайло Московски и на районното развиване Николай Нанков като знак за вдишване на политическа отговорност както за злополуката край Своге, по този начин и за дейностите на полицията след случая с бащата на президента.

Той не отхвърли, че може да има още промени в кабинета.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР