Коалиционният съвет излезе с четири решения и три от тях

...
Коалиционният съвет излезе с четири решения и три от тях
Коментари Харесай

Александър Сиди: Договорено е увеличаване на минималната пенсия до 250 лв.

" Коалиционният съвет излезе с четири решения и три от тях ние обилно сме коментирали във времето. Това са повишението на пенсиите, отделянето на средства за нови детски градини и надлежно безплатните детски градини, които ще бъдат от идната година. За по-голямата част от българските жители, надяваме се, ще има някакъв подоходен аршин ", сподели в студиото на " Още от деня " Александър Сиди от Вътрешна македонска революционна организация, народен представител от групата на Обединените патриоти.

Със сигурност има проблеми при болничните и предлагането да не се заплаща първият ден е един от методите да се решат, счита Сиди. Още на идващия ден са били изменени параметрите. Има намаляване за майки, които отглеждат децата си, за хора, претърпели трудова акцидент.
Александър Сиди: Аз персонално ще се съобразя с политиката на партията и с нашите оферти, които ние ще внесем още на следващия ден.
На Коалиционен съвет е контрактувано увеличение на минималната пенсия до размер от 250 лв., съобщи Сиди. Амбицията им е да покачват приходите на възрастните хора до момента в който стигнат най-малко до прага на беднотия.
Александър Сиди: Ние съумяваме да променим възгледите на една дясна партия, каквато е ГЕРБ, за повишение на пенсията, за повишение на приходите на българските жители.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР