Коалиционните споразумения могат и да не се спазват, 2015 г.

...
Коалиционните споразумения могат и да не се спазват, 2015 г.
Коментари Харесай

Георги Ганев : Бюджетът е изпълним, макар и понапрегнат

" Коалиционните съглашения могат и да не се съблюдават, 2015 година сред ГЕРБ и " Реформаторския блок " имаше подписано такова, пристигна декември, не се съблюдава за конституционните промени. Нещата стават с готовност, а не с сключване на документи ", разяснява депутатът от ПП-ДБ Георги Ганев в студиото на  " Денят ON AIR ". 

По думите му сега се виждало предпочитание, а постоянните срещи дефинира като по-важни от подписи на хартия.

" Така, в случай че някоя от двете страни има съмнение по отношение на другата, ще може да го каже на другата. Често се оказва, че тези съмнения са безпочвени и когато отсрещната страна изясни своите претекстове, се оказва, че не са основателни. Като се разбере, че не се пробват да се цакат скрито, а има недобра връзка, с говорене се изглаждат нещата по-лесно ", изясни Ганев.

Според него няма потребност Борисов да си дава депутатския имунитет и по-късно да се стига до това прокуратурата да не може да си потвърди изказванията в съда.

" Ще бъде оневинен, може би този път ще има съгласно закона парламентарна почивка през август и комисията би трябвало да си свърши работята до 18 юли ", предвижда националният представител пред Bulgaria ON AIR.

Ганев не познава персонално Васил Терзиев, повдигнат за кмет на столицата от " ", " " и " ", подкрепена и от " Екипът на София ".

" Всички мнения за него бяха извънредно позитивни, става дума за сериозен експерт със съществени организационни качества. Държавна сигурност предишното на родителите му не ме тормози, упорствам децата да не бъдат съдени по родителите им ", прикани Георги Ганев.

Относно показания от Асен Василев бюджет, депутатът разяснява, че е изцяло осъществим.

" Изпълним е, въпреки и понапрегнат - не е безусловно несъмнено, че всичко ще се случи. Някои от приходите има сюжети да не съумеят, изключително в случай че рецесиите се развият по противен метод, тогава ще се лимитират и разноските, с цел да се влезе в бюджетното салдо, това ще са от финансовите разноски ", предвижда депутатът.

И предизвести всички, които желаят да " счупят сглобката ", че това ще се отрази на капиталовия развой в България.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР