Коафьорът Ивайло Колев е днешният домакин в готварското предаване Черешката

...
Коафьорът Ивайло Колев е днешният домакин в готварското предаване Черешката
Коментари Харесай

Драмите в "Черешката на тортата" се завърнаха! Мариела Нордел захапа грозно Ивайло Колев, а той я направи за смях

Коафьорът Ивайло Колев е днешният хазаин в готварското предаване " Черешката на тортата ", което започва новия си сезон през днешния ден. Негови посетители са Луна, Мариела Нордел и Даниел Петканов. По време на вечерята фризьорът показва забележително успокоение, макар, че готвачката Мариела Нордел не спираше да го хапе, че храната италианската му храна изглеждала като " цвъкано ".

Дани Петканов попита дали някой желае да завоюва предаването и Колев отвърна еднопосочно: " Щом съм спечелил няколко пъти " фризьор на годината ", мога да печеля и това ". Нордел незабавно съобщи, че готварството не е като фризьорството и тук не може да бие.



Скандал след " Капките "! Зрители се питат дали Маги Халваджиян ще " отреже " главата на емблема на шоуто, поради...

Иво съобщи, че ще сервира " диджестив ", което е артикул, който дава доста леко и гладко храносмилане след изключително богати трапези около рождени дни и други празници. На процедура диджестивите реализират резултата си чрез ускорение на метаболизма.

" Отишъл в щатите за две години, не може да си спелува името, но споделя " диджестив ", захапа го Нордел.



Драмите в Hell's kitchen завършиха! Конспирацията за 100 бона се оказа вярна, а парите гушна... (СНИМКИ)

" Жени на твоята възраст би трябвало да знаят по какъв начин да се държат на масата. Работил съм с всевъзможни звезди и в никакъв случай не съм участвал на сходна сценка като днешната ", отвърна Колев и настана неудобно безмълвие, на което Мариела не съумя да отвърне.



Малко по-късно, като в поговорката " по-умният отстъпва " Ивайло Колев се извини на Нордел в качеството си на по-млад и по-емоционален.



Мариела Нордел стана известна в последния сезон на " Биг брат ", където стана близка другарка с Луна, само че сподели голямо двуличие към всички, в това число към нея и си навлече гнева на феновете.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР