Ко-водещият на The View“ Упи Голдбърг защити мълчанието на женските

...
Ко-водещият на The View“ Упи Голдбърг защити мълчанието на женските
Коментари Харесай

Упи Голдбърг защитава женските групи, след като съ-водещият извика мълчанието им относно бруталността на Хамас

Ко-водещият на „ The View “ Упи Голдбърг отбрани мълчанието на женските групи от началото на войната Израел-Хамас откакто водещата Алиса Фара Грифин изиска повече групи да приказват и да осъдят бруталното полово принуждение на Хамас.

" Все още съм унищожен - изминаха два месеца от началото на тази война - от мълчанието на женски групи в тази страна по отношение на това, че изнасилването се употребява като боен акт в тази офанзива “, сподели Грифин.

Грифин цитира неотдавнашен видеоклип, оповестен от Шерил Сандбърг, която написа обява за CNN, която назова „ мълчанието “ за половото принуждение на Хамас „ оглушително “.

" Фактът, че половото принуждение е било употребявано против израелски дами и главните женски групи в тази страна не са излезли и не са го осъдили. Този уикенд Шерил Сандбърг пусна завладяващо видео, призоваващо към това. Това нарушава всяко предписание за водене на война, Това е върхът на неморалността и фактът, че Органът на Организация на обединените нации за тъждество м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР