Ко-водещият на Американската новинарска зала Бил Хемър направи пътешествие, което

...
Ко-водещият на Американската новинарска зала Бил Хемър направи пътешествие, което
Коментари Харесай

Обиколката на Бил Хемър в Арктика с Военноморските сили на САЩ подчертава важността на изолирания регион

Ко-водещият на " Американската новинарска зала " Бил Хемър направи странствуване, което малко на брой могат да изживеят предходната седмица, като се включи в Съединени американски щати. Военноморските сили по време на своята „ Операция Ice Camp 2024 “ в Северния ледовит океан.

„ Способността на нашите взаимни сили да работят във всички области, в това число Арктика, е жизненоважна за нашата национална сигурност, “ Контраадмирал Андрю Милър, командирът на Центъра за развиване на подводни военни дейности, сподели в прессъобщение за значимостта на интервенция „ Леден лагер “ предходната седмица.

Триседмичната интервенция, която преди беше известна като обучение на лед (ICEX), се организира всяка втора година от 1946 година насам, само че тазгодишната версия на интервенцията може да е най-важната до момента.

Хемър беше поканен да взе участие в част от тазгодишната интервенция и да пътува до Арктика, където водещият на Fox News видя от първа ръка работата, която американският флот прави в района.

Fox...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР