Ко-промоутърът на Тайсън Фюри Боб Аръм не очаква Циганския цар

...
Ко-промоутърът на Тайсън Фюри Боб Аръм не очаква Циганския цар
Коментари Харесай

Тайсън Фюри няма да се бие до зимата

Ко-промоутърът на Тайсън Фюри Боб Аръм не чака Циганския цар да се бие това лято. Вместо това Аръм има вяра, че Фюри ще изчака до края на годината, с цел да се изправи против Олександър Усик в конфликт за безспорната международна купа в тежка категория.

Според слуховете този пердах ще е част от четиристранен шампионат финансиран от Саудитска арабия, който също ще включва Антъни Джошуа против Дионтей Уайлдър и се чака да се организира през декември тази година.

„ Наистина считам, че парите, за които се приказва в тази борба, бледнеят спрямо това, което биха могли да създадат в Близкия изток “, сподели Аръм, който промотира Фюри в Съединените щати. „ Сега и двамата бойци чакат края на годината, с цел да се бият между тях в Близкия изток, тъй като там са огромните пари. Точно в този момент мисля, че Тайсън ще изчака, само че Фюри нищо не се знае. Не е ясно по какъв начин ще се разсъни заран. “

Очакваше се Фюри да се бие през лятото с Анди Руис или Жилей Жан. И двамата обаче са отвън картинката и борба няма да има.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР