КНСБвъзразява против решенията на нидерландския премиер и австрийския канцлер да

...
КНСБвъзразява против решенията на нидерландския премиер и австрийския канцлер да
Коментари Харесай

Синдикатите: България е изпълнила критериите за влизане в Шенген още през 2011

КНСБвъзразява срещу решенията на нидерландския министър председател и австрийския канцлер да наложат несъгласие и да не поддържат присъединението на страната ни към Шенгенското пространство. Това се споделя в изпратена до медиите позиция на синдикатите.

Синдикатите напомнят, че сподписването на Шенгенското съглашение от 1985 година и допълващата го Шенгенска спогодба от 1990 година (в мощ от 1995 г.) европейските водачи ясно са изразили желанието си да работят за цялостното осъществяване на задачите за „ обединена, мощна и солидарна Европа, а страната ни е изпълнила критериите за присъединяванекъм Шенген още през 2011 година

„ Не могат да се слагат нови условия към която и да било страна членка на Европейски Съюз от друга такава, които не почиват на общи решения на Европейски Съюз “, безапелационни са синдикатите “, безапелационни са от синдикателната организация.

Според КНСБ нидерландският министър председател и австрийският канцлер„ показват с държанието си политика на разцепление, изтощение и нарцисизъм “ и намират занесъстоятелен аргумента за високите равнища на корупция в България по отношение на останалите страни.

Синдикатите декларират, че дружно със други организации на останали държави-членки, постоянно са търсели и намирали верни решения на проблеми,свързани със свободното придвижване, миграцията, трудовата претовареност, които са били високо оценени от ЕКП и други централи.

„ Няма да позволим България да бъде изкупителна жертва на задълбочаващите се проблеми в Европейски Съюз и ще се противопоставим на всяко сходно деяние на ярка дискриминация към нашата страна “, пишат още в своята позиция.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР