КНСБ свика спешна среща заради предложението на управляващата коалиция първият

...
КНСБ свика спешна среща заради предложението на управляващата коалиция първият
Коментари Харесай

Синдикатите готвят протести заради болничните


КНСБ свика незабавна среща поради предлагането на ръководещата коалиция първият ден от болничните да бъде за сметка на служащия.

Президентът на КНСБ Пламен Димитров разгласи, че се готвят митинги в края на ноември, в случай че ръководещите не се откажат от тази своя концепция, съобщи кореспондент на ТОПНОВИНИ. Все още обаче няма определена точна дата. Разговорите сред синдикатите не престават.

КНСБ отправяи зов към всички български служащи да се приготвят и да вземат участие в тази акция. "Разчитаме на всеки работещ българин, който вижда, че желаят да му вземат пари от джоба и то без никакъв мотив. Но към момента се надяваме на здравия разсъдък “, уточни Димитров.

Миналата седмица синдикатите желаеха среща с премиера Бойко Борисов, само че към момента няма публична реакция от негова страна.

Пламен Димитров посочи, че какъвто и спор да има по тематиката и където и да е той, синдикатите ще вземат участие, защото тематиката е значима. „ Важна е реакцията на обществото – а то не е според. Реакцията в обществените мрежи е показателна “, изясни той.

Видео:

https://www.facebook.com/CITUBulgariaa/videos/801571816963679/
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР